Η καταστροφή συνεχίζεται


Αυτή τη στιγμή που γράφω είναι 2 η ώρα το πρωί και η Ηλεία φλέγεται! Αναφέρεται ότι έχουν βρεθεί πολλά πτώματα। Όπως γινεται συνήθως κανενας δεν ξερει πώς ξεκίνησαν αυτες οι φωτιές। Περιμένουμε απλά και μοιρολατρικά η φωτιά να σβήσει από μόνη της αφού εχει κάψει τα πάντα। Δεν υπάρχει κανένας υποπτος। Ο θεός στελνει τον άγγελο εκδικητή με την πύρινη ρομφαία και μας καίει για τις αμαρτίες μας। Λέτε να είναι αυτό; Δεν σκεφτεται κανείς σ' αυτη τη χώρα να βρει πώς ξεκινάει η κάθε φωτιά; Δεν βρέθηκε κανείς να δείξει πώς μια σπίθα ενός βλάκα μπορεί να κάψει μια Πελοπόννησο। Βλέπετε ο εκλεκτός και πανέξυπνος λαός του Κυρίου ξέρει την λειτουργία της φωτιάς, αλλά όχι και πολύ καλά।Ο Προμηθέας έδωσε τα πρώτα μαθήματα , μετά τον παλούκωσε ο προηγούμενος Κύριος και μας άφησε ημιμαθείς। Ο τωρινός Κύριος άδειασε τα κεφάλια των Ελλήνων και τώρα ακόμα και οι πυροσβέστες χρειάζονται επειγόντως ένα εγχειρίδιο। Πρέπει να βρεθούν ποιοι έχουν κίνητρα να βάλουν φωτιά। Η Εκκλησία της Ελλάδος ο μεγαλύτερος γαιοκτήμονας της Ελλάδας λέγεται ότι θέλει να πουλήσει σε μεγαλοξενοδόχους κομμάτια γής। Δεν φαίνεται καθόλου απίθανο। Τότε οι Ρωμηοί πρέπει να γίνουν επιτέλους Ελληνες και αυτό δεν έχει να κάνει με την πίστη τους।
Μια θεωρία που πρέπει να εξεταστεί είναι ότι πολλοί από τα χωριά που κάηκαν, μη έχοντας τίποτα πια, θα πουλήσουν την περιουσία τους και θα πάρουν των οματιών τους. Κάποιοι θα τους πλησιάσουν, για να αγοράσουν. Αυτοί είναι οι πρώτοι ύποπτοι.
Αν είναι κάποια οργάνωση εμπρηστών που αποσκοπεί στο κέρδος μια επικήρυξη μπορεί να φέρει αποτέλεσμα। Κάποιο μέλος της θα τσιμπήσει।

Με τις υγείες σας.
Μέχρι την επόμενη φωτιά

Σχόλια

Ο χρήστης Μάριος Πολυζώης είπε…
Ακούγεται στα παράθυρα σήμερα: Δεν είναι ώρα να αποδοθούν ευθύνες. Πότε είναι ώρα για ευθύνες; Ακόμα και στην περίπτωση ενός απλού φόνου. Κλαίμε το θύμα για δεκαετίες και ο δολοφόνος συνεχίζει ανενόχλητος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ...
ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ...
ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ...
ΚΑΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΝΑ ΤΙΣ ΣΒΗΝΕΙ!

ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η αντιμετώπιση των φυσικών φαινομένων, είναι ζήτημα καθαρά πολιτικό. Υπόλογοι απέναντι στο λαό είναι τα κόμματα που κυβερνούν τα τελευταία 20 χρόνια. Η εμπορευματοποίση της γης είναι ο σπινθήρας! Να σταματήσουν τα κροκοδείλια δάκρυα! Ο λαός να βγάλει συμπεράσματα! Μόνη λύση, Ψ Η Φ Ο Σ στο Κ Κ Ε, εκεί που τους πονάει!!!!!!!!!!
Ο χρήστης Μάριος Πολυζώης είπε…
Βλέπω στην τηλεόραση σπίτια να καίγονται στα χωριά, με ανοιγμένες τις τέντες, τα πλαστικά τραπεζάκια κα οι καρέκλες απλωμένες στο μπαλκόνι, τα ξερά αγριοχορτα 2 μέτρα ύψος δίπλα στο σπίτι, σπονδή στην φωτιά που ερχεται. Καλά δεν υπάρχει κανένας να πει στους ιδιοκτητες να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες να γλυτωσουν τουλάχιστον το σπίτι τους; Αφού οι ίδιοι δεν διαθετουν το μυαλό να το κάνουν, παρ'όλο που η φωτιά έρχεται προς το μέρος τους εδω και τρεις μέρες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καιγόμαστε!

Οδηγίες Προστασίας του Πολίτη από Δασικές Πυρκαγιές